CIEKAWOSTKA
odległość trybun od murawy:
- prosta 6m
- za bramkami 11m

Lechista_LEVY napisał(a):LG Fan napisał(a):Fajny widok
na moje real photo... robione było jako panorama i wydaje się jakby rozciągnięte

Pablo napisał(a):Całą elektronikę: od telebimów i monitorów, poprzez nagłośnienie, aż po sieci telekomunikacyjne będzie musiała dostarczyć na gdański stadion firma, która wygra rozpisany dziś przetarg. IT na stadionie ma zostać zainstalowane do wiosny 2011 r.........
Dostawy sprzętu muszą zakończyć się wczesną wiosną 2011 r. Tym samym niezauważalnie przesuwany jest termin pierwszego meczu, jaki ma odbyć się na stadionie w Letnicy. Jeszcze kilka miesięcy temu zapowiadano, że stadion będzie gotowy w grudniu 2010 r. Teraz inaugurację przesunięto na późną wiosnę 2011 r.
trójmiasto.pl
Rzecznik Prasowy Bieg2012 napisał(a):W żadnym razie NIE ZMIENIA SIĘ TERMIN UKOŃCZENIA BUDOWY STADIONU ANI DATA JEGO OTWARCIA, a co za tym idzie także data pierwszego meczu. Zakończenie prac budowlanych datowany jest na styczeń 2011, a I kwartał tego roku to odbiory i ewentualne położenie murawy boiska (grudzień byłby raczej nonsensownym terminem...).
Przetarg będzie rozstrzygnięty na początku 2010 roku i „partner technologiczny stadionu w Gdańsku” będzie miał wystarczająco dużo czasu na wykonanie swoich prac.
Autorowi tekstu proponuję najpierw lekturę ustawy o zamówieniach publicznych, zapoznanie się z harmonogramem budowy stadionu i dopiero potem próby twórczości w temacie Gdańskiego Stadionu.

Mars napisał(a):Nie wiem skąd masz mądralo informacje, że to kolejne spotkanie z przedstawicielami kibiców, a na poprzednie nikt się nie zgłosił. Chyba, że ciebie zaprosił ktoś na takie spotkania.

Mars napisał(a):Nie wiem skąd masz mądralo informacje, że to kolejne spotkanie z przedstawicielami kibiców, a na poprzednie nikt się nie zgłosił. Chyba, że ciebie zaprosił ktoś na takie spotkania.

Mars napisał(a):Czyli przyjmujesz za pewnik to co napisał na jakimś forum rzecznik BIEG (swoją drogą ciekawą formą komunikacji jest wdawanie się w polemiki na forach internetowych przez rzecznika publicznej spółki).

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości